Konqueror in Linux

Spotted any errors or found anything that doesn't work?
Post Reply
Hardi_E
Posts: 113
Joined: Sun 04.13.2008 4:59 pm
Native language: エストニアご
Gender: Male
Location: エストニア

Konqueror in Linux

Post by Hardi_E » Sat 05.24.2008 12:46 pm

It seems Konqueror don't work very well in The Japanese Pages. In forum the menu par placement is off.
tjp.jpg
tjp.jpg (31.55 KiB) Viewed 1159 times
It crashes when trying to open some pages in lessons.
example this one: http://www.thejapanesepage.com/grammar/particles

Code: Select all

sh-3.2$ konqueror http://www.thejapanesepage.com/grammar/particles
KCrash: Application 'konqueror' crashing...
sh-3.2$
It's not big issue because I still have firefox, but I like Konqueror best. :wink:

User avatar
phreadom
Site Admin
Posts: 1762
Joined: Sun 01.29.2006 8:43 pm
Native language: U.S. English (米語)
Gender: Male
Location: Michigan, USA
Contact:

Re: Konqueror in Linux

Post by phreadom » Sat 05.24.2008 1:58 pm

Which version of Konqueror is this?

I might be able to try replicating the problem here so that I can fix it. :)

Thank you.
猿も木から落ちる

Hardi_E
Posts: 113
Joined: Sun 04.13.2008 4:59 pm
Native language: エストニアご
Gender: Male
Location: エストニア

Re: Konqueror in Linux

Post by Hardi_E » Sat 05.24.2008 2:05 pm

Code: Select all

sh-3.2$ konqueror -v
Qt: 3.3.8
KDE: 3.5.9
Konqueror: 3.5.9
sh-3.2$
And linux I'm using is Arch linux x86_64

User avatar
phreadom
Site Admin
Posts: 1762
Joined: Sun 01.29.2006 8:43 pm
Native language: U.S. English (米語)
Gender: Male
Location: Michigan, USA
Contact:

Re: Konqueror in Linux

Post by phreadom » Sat 05.24.2008 3:43 pm

Ok... I'll try to replicate it here. I'll be on Ubuntu on a regular x86... so hopefully it's not an issue of the 64 bit stuff, or some distro specific oddness.

Thanks for the info. :)
猿も木から落ちる

User avatar
Hark
Posts: 73
Joined: Sat 03.11.2006 6:30 am
Native language: Slovenčina (Slovak)
Gender: Male
Location: Bratislava

Re: Konqueror in Linux

Post by Hark » Sun 05.25.2008 4:32 am

Hehe, funny. It loaded the whole page and than died :D

My configuration:
Qt: 3.3.8
KDE: 3.5.7 release 72.9
Konqueror: 3.5.7

And it's x86 openSuSE 10.3

Post Reply