View topic - Tell an interesting story in Japanese
Tell an interesting story in Japanese
2 posts
• Page 1 of 1
Tell an interesting story in Japanese
You heard the title. I figured it would be an interesting thread mostly because people telling a story might be prone to writing quite a bit, so in the end this serves as a tool to improve our Japanese. : )
卓球の物語
高校のときに、面白いことがあった。この物語は体育にウィルとコチーという僕の友達について起こっていたこと。コチーは卓球のボールを遊んでいて、ウィルはステージの隣に立った。コチーはウィルのほうに何回もボールを打たれたから、ウィルが怒った。「やめて!」とウィルがコチーに言った(ウィルはとても大きな人だ)。でも、コチーは続けたのに、ウィルがもっと怒りになっていた。コチーが目を逸らすときに、コチーの後ろからウィルが忍び寄った。それから、ウィルはコチーの尻にラケットで打たれた。そのラケットは半分に割った!僕はとてもおもしれえと思った!コチーが飛び跳ねた!自分の尻を持ちながら彼が、「いたい!!」と言った!チョウおもしろおかしい!笑い死にした!
^とてもおもしれえ物語と思う。みんな、お楽しみにください。
卓球の物語
高校のときに、面白いことがあった。この物語は体育にウィルとコチーという僕の友達について起こっていたこと。コチーは卓球のボールを遊んでいて、ウィルはステージの隣に立った。コチーはウィルのほうに何回もボールを打たれたから、ウィルが怒った。「やめて!」とウィルがコチーに言った(ウィルはとても大きな人だ)。でも、コチーは続けたのに、ウィルがもっと怒りになっていた。コチーが目を逸らすときに、コチーの後ろからウィルが忍び寄った。それから、ウィルはコチーの尻にラケットで打たれた。そのラケットは半分に割った!僕はとてもおもしれえと思った!コチーが飛び跳ねた!自分の尻を持ちながら彼が、「いたい!!」と言った!チョウおもしろおかしい!笑い死にした!
^とてもおもしれえ物語と思う。みんな、お楽しみにください。
Last edited by play_on_my_words on Fri 03.11.2011 5:31 am, edited 1 time in total.
- play_on_my_words
- Native language: English
Re: Tell an interesting story in Japanese
What a silly tale....
http://korynthius.blogspot.com One man's Quest for Japanese Fluency
-

Dustin - Posts: 541
- Native language: English
2 posts
• Page 1 of 1
Return to 日本語の練習 (Practice Japanese)