Authentication failed?

Spotted any errors or found anything that doesn't work?
Post Reply
User avatar
Maix
Posts: 12
Joined: Sun 12.19.2010 10:47 am
Native language: Swedish
Location: Sweden

Authentication failed?

Post by Maix » Wed 12.28.2011 12:51 pm

Hi
I´ve been trying to log into the chat a couple of times recently and it always seems to give me the message "Authentication failed". I don´t understand what I´m doing wrong, I´m sure I wrote the name and pass right...I think? Is there anything I can do to fix this problem?

Thanks! //Mai
Last edited by Maix on Wed 12.28.2011 5:44 pm, edited 1 time in total.
皆様, 始めまして! :)

User avatar
phreadom
Site Admin
Posts: 1762
Joined: Sun 01.29.2006 8:43 pm
Native language: U.S. English (米語)
Gender: Male
Location: Michigan, USA
Contact:

Re: Authentication failed?

Post by phreadom » Wed 12.28.2011 2:17 pm

Are you remembering to add the "@thejapanesepage.com" part after the username? :)
猿も木から落ちる

User avatar
Maix
Posts: 12
Joined: Sun 12.19.2010 10:47 am
Native language: Swedish
Location: Sweden

Re: Authentication failed?

Post by Maix » Wed 12.28.2011 5:51 pm

Hmm, yes I wrote that too but it still gives me the same message for some reason. :think:
皆様, 始めまして! :)

User avatar
phreadom
Site Admin
Posts: 1762
Joined: Sun 01.29.2006 8:43 pm
Native language: U.S. English (米語)
Gender: Male
Location: Michigan, USA
Contact:

Re: Authentication failed?

Post by phreadom » Thu 12.29.2011 3:21 am

Maix wrote:Hmm, yes I wrote that too but it still gives me the same message for some reason. :think:
Are you using the same password you use to log into the forum specifically?

like;
username: Maix@thejapanesepage.com
password: <your forum password>

I wonder if they might have gotten out of sync somehow? I might be able to reset it for you, test it myself, and then email you the new password or something. :)
猿も木から落ちる

User avatar
Maix
Posts: 12
Joined: Sun 12.19.2010 10:47 am
Native language: Swedish
Location: Sweden

Re: Authentication failed?

Post by Maix » Thu 12.29.2011 5:09 pm

Aaah, so thats why... I kept using my normal log in pass on the chat, didn+t know you were supposed to use the forum one. Anyway thanks alot :D
皆様, 始めまして! :)

Post Reply